Ongedeeld samenleven is een maatschappelijk initiatief dat wil bijdragen aan een samenleving waar iedereen zich thuis voelt  en waar volwaardig burgerschap ook voor mensen met een psychische uitdaging  binnen handbereik komt. 

Met elkaar je netwerk vergroten door vanuit je eigen ervaring en interesse samen met anderen activiteiten te ondernemen. Denk bijvoorbeeld aan het doorgeven van je eigen herstel en deskundigheid, het delen van je activiteiten voor en met de buurt of een specifieke hobby.

Om anderen makkelijk hierbij te betrekken krijg je de beschikking over een speciaal ontwikkeld online platform waar we samen invulling aan geven. Openbaar, drempelloos en veilig. Zonder dat iemand prooi van een ander of de groep van derden kan worden. Dus geen facebook, twitter en zo, daar staat het individu centraal en kun je geen eigen regie voeren.

Meedoen is eenvoudig. Eerst overleggen we je idee en de mogelijkheden. Daarna kun je aan de slag. Met elkaar kunnen we jezelf, je familie, je vrienden en iedereen om je heen een stap verder brengen richting een ongedeelde samenleving.